Tanácsadás

Egy horoszkóp keveset árul el arról, hogy a szülöttnek milyen konkrét tervet kell megvalósítania, de annyit elmondhat, hogy milyen összefüggésben keresheti az egyén azt, amit meg is valósíthat. Ennek szellemében végzem az asztrológiai tanácsadásokat, születnek írásaim.

A TANÁCSADÁS FELTÉTELEI

Szükséges hozzá a pontos születési időpont, hely, óra, perc.

Amennyiben az óra/ perc adatok csak részben pontosak, az életeseményekből lehet pontosítást végezni. Azonban minél tágabb a lehetséges időintervallum, annál nehezebb és összetettebb. Ha az időpont ismeretlen, születési óra/perc megtalálása körülbelül akkora kihívás, mint egy tűt a szénakazalban megtalálni. Ismeretlen óra/perc esetében sajnos pontosítást és tanácsadást sem tudok vállalni.

SZEMÉLYES TANÁCSADÁS MENETE

Előzetesen a születési adatra és néhány nagyobb életesemény időpontjára szükségem van, amelyet e-mailben kérek. Ehhez van egy letölthető nyomtatvány, ami leegyszerűsíti a folyamatot. Az előre egyeztetett időpontban személyesen átbeszéljük a hozott témákat (kb. 2-3 fér bele egy alkalommal) a horoszkóp alapján. Érdemes hangfelvételt készíteni, mert sok információ hangzik majd el és visszahallgatva később is hasznos lehet, hozhat további felismeréseket. A konzultációs idő másfél óra, amely tartalmazza a születési idő korrekcióját. Ezt minden alkalommal elvégzem, akár van pontosított képlet, akár nincs. A tanácsadás négyszemközt javasolt. Írásos elemzést nem készítek. Hangfelvétel készíthető.

A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS LEGGYAKORIBB TÉMÁI

  • Személyiség és sorselemzés: hozott képességek és megtanulandó feladatok, életleckék, karma.
  • Elakadások megértése bizonyos életterületeken: munka-hivatás, anyagiak, szerelem, párkapcsolat, gyerek, egészség, család.
  • Kapcsolati összevetés (szinasztria): két ember horoszkópjának összehasonlítása, közös feladataik meghatározása, a kapcsolat jellege és a benne rejlő lehetőségek elemzése.
  • Éves előrejelzés: adott időszak tendenciája, fókuszálandó területek meghatározása.
  • Esemény időpontjának meghatározása: egy esküvő vagy vállalkozás elindításának legkedvezőbb időpontjának megkeresése.

TANÁCSOK A SIKERES KONZULTÁCIÓHOZ

  • Merj és tudj kérdezni! Alapvetően azokra a kérdéseinkre kapunk választ, amelyeket mi felteszünk és meg akarjuk érteni. Első lépésként érdemes megfogalmazni magunkban életünk mely területén akadtunk meg, mi az adott helyzet. Tehát, hogy miben várunk segítséget, miben szeretnénk tisztábban látni. A súlytalan kérdésekre, mint pl. hogy mi lesz velem? nem tud megfeleő választ adni az asztrológia.
  • Az asztrológia nem jóslás! A jövő kiderítésével nem foglalkozom. A tanácsadás során arra fókuszálok, hogy a hozzám forduló a lehetőségeiből a legtöbbet kihozhassa, azáltal, hogy megérti azokat az összefüggéseket, amelyek jelen élethelyzetében hatással vannak rá.
  • Nincs jó és rossz sors! Az asztrológia nem szól arról, hogy az egyén mit valósít meg a horoszkópjából (lehetőségeiből), de arról igen, hogy milyen hatások érik. Ezek megértése nagy segítség azon az úton járva, amit tapasztalásnak hívunk.
  • Kell-e féljek, hogy rossz dolgot hallok? Halállal kapcsolatos dolgokat nem elemzek.  Az egyén lehetőségeire, önmaga megismerésére helyezem a hangsúlyt. Tény, hogy az önismerethez kell bátorság, hogy szembe tudjunk nézni saját hibáinkkal. De haladni is csak úgy tudunk, ha tudjuk, mi hátráltat és mi visz előre. Én azt szoktam mindig mondani, hogy vannak a jó hatások és vannak a szükségesek.
  • Készíts hangfelvételt! Nagyon sok ügyfelem jelezte vissza, hogy néhány hónappal a beszélgetést követően mennyire hasznos volt újra visszahallgatni, mert új információkat hallott meg, amiket akkor még nem hallott vagy nem értette. Ha fel szeretnéd venni, kérlek gondoskodj a hangfelvétel technikai megvalósíthatóságáról.

SZEMÉLYES TANÁCSADÁS DÍJA:

90 perc/alkalom 18.000,- Ft, ami a helyszínen készpénzben fizetendő.

HELYSZÍN: II. kerület. Megközelítés: Nyugati pu-tól a 91-es vagy 291-es busszal a Pusztaszeri utcáig vagy a Moszkva tértől a 91-es busszal a Pusztaszeri utcáig.

SKYPE-TELEFONOS TANÁCSADÁS

90 perc/alkalom 18.000,- Ft vagy 65 EUR, ami előre átutalással történik

CIB BANK: 10700268-44912103-51100005 (HUF) (Jogosult neve: Csillagstúdió Bt.)
IBAN HU5210700206-07062306-50000005 (EUR) SWIFT: CIBHHUHB (Jogosult neve: Németvölgyi-Nagy Renáta)

Skype nevem: renieye

IDŐPONT-EGYEZTETÉS, ELÉRHETŐSÉGEK

Tanácsadást munkanapokon 10:00 és 18:00 között vállalok. Ettől eltérő időpont megbeszélés alapján.

Jelentkezés, letölthető nyomtatvány >>>

AJÁNDÉKKÁRTYA VÁSÁRLÁS

90 perces tanácsadás. Igénylése e-mailben, a színes ajándék kártyát postán tudom elküldeni.

 

 

Németvölgyi-Nagy Renáta okl. asztrológus
+36 30-566-6063
reni.nagy@gmail.com