MEGJELENT! Retrográd Bolygók – Önismeretet segítő könyv

Retrográd Bolygók – Karma, látszat és valóság

A „Retrográd bolygók” című könyv az első olyan önismeretet segítő asztrológiai könyv, amely nem bonyolódik bele az asztrológia komplexitásába, mégis hasznos útmutatót tud adni azoknak, akik szeretnék megfejteni önmaguk elakadásait és közelebb szeretnének kerülni önmaguk rejtett, megnemértett oldalához.

Az asztrológia szimbólumrendszerét használja ez a 16 év asztrológiai és tanácsadási tapasztalata alapján megírt önismereti könyv. A benne leírtak azoknak is érdekes és értelmezhető információval szolgálhatnak, akik nem szakértői a bolygóknak és hatásaiknak, csupán érdeklődnek a téma iránt. A könyvben segítséget találsz arra, hogy megállapítsd, van-e retrográd bolygód és ha igen, mit jelent.

A könyv különlegességét az adja, hogy a hagyományos asztrológiai témájú könyvektől eltérően kifejezetten a retrográd bolygókra helyezi a hangsúlyt – melyek régóta megválaszolatlanul hagyott kérdéseinkre szolgálhatnak azonnali magyarázattal. Rávilágítanak azokra a fájó pontokra, amelyek tagadásával saját magunk fejlődését és boldogulását akadályozzuk.

Olyan, az életből vett példák szerepelnek a könyvben, amelyek visszatérő motívumai voltak a tanácsadásaimnak, az ezek során folytatott mélyebb beszélgetéseknek.

Az emberek 90%-nak van retrográd bolygóállása a születési képletében. Ezek befejezetlen karmára utalnak, amely helyzetek, feladatok ismétlésével folyamatos fejlődésre és önmegismerésre késztetnek bennünket; a lélek  már nagyon szeretne megnyugodni, de nem tud. Volt egy út, amin szépen haladt, de erről valahol, valamikor letért. A lélek a jelen földi életében most keresi az oda visszavezető utat, amit akkor találhat meg, ha előbb önmaga felé indul el.

A „Retrográd bolygók” egy rendhagyó könyv, amely túlmutat a megszokott általános leírásokon. Hangvétele személyes, néhol felkavaró, sokszor őszinte és szembesítő és csak ritkán simogató. Olvass bele! Retrograd-bolygok_TARTALOMJEGYZÉK

Retrográd bolygók

Könyvbemutató 2018. 12. 12.

A Retrográd bolygók  – Karma, látszat és valóság című könyv megrendeléséhez szükséges információk, tudnivalók:

  • A könyv magánkiadásban készült el.
  • Bolti értékesítésben nem kapható.
  • Ára: 3.450 Ft
  • A könyv előre utalással vásárolható meg.

Kézbesítési lehetőségek:

Foxpost autamata (+700 Ft) Szükséges adatok:

  • Megrendelő neve
  • mobil telefonszáma
  • e-mail címe
  • a kiválasztott automata helyszíne

Posta – ajánlott küldeményben (+700 Ft)
Címzett neve és a pontos címe, irányítószám. Elsőbbségi kérése +170 Ft

Külföldre a postázási költség Európán belül 1 db könyv esetén kb. 3.465 Ft

A könyv díja (3.450 Ft)  és a szállítási költség díja előre utalandó!

Utalás: 10700206-07062306-51200002 (Németvölgyi-Nagy Renáta)
Áfás számla esetén: CIB BANK: 10700268-44912103-51100005 (HUF) (Jogosult neve: Csillagstúdió Bt.)

Rendelés, könyvvel kapcsolatos kérdések: hello@horoszkopelemzes.hu
Németvölgyi-Nagy Renáta
asztrológus