Rádióbeszélgetés – Vénusz/Szaturnusz és Nyilas Telihold

A Szaturnusz teszteli az érzéseinket, a telihold pedig egy új jövőképet festhet le. Május 29-én Nyilas telihold lesz, amely a jövőre és a céljainkra helyezi a figyelmünket. Legyünk tudatában a holnap lehetőségeinek ! Ne ragadjunk le a megszokott realitásoknál, merjünk szemléletet váltani, és legyünk nyitottak arra, mit hozhat a jövő! 

Macsányszky Anitával a szokásos aktuális hatásokról beszélgettünk: Vénusz-Szaturnusz, Plútó -Merkúr, Nyilas telihold. (6:42)

VÉNUSZ-SZATURNUSZ SZEMBENÁLLÁS május 24-26.(Rák-Bak)

Amikor a Szaturnusz kapcsolatba kerül a Vénusszal, semmi sem lesz olyan könnyed, mint előtte korábban volt. Hozhat komoly változást az érzelmeinkben, a pénzügyeinkben és a kapcsolatainkban.

Ha jól kezeljük ezt az időszakot, akkor még erősebbé és stabilabbá válhatunk. Ha volt bármilyen illúzió a kapcsolatainkban (lehet családi is), a pénzügyekben vagy munkaügyekben az el fog tűnni, mindamellett lehet, hogy igényünk van a távolságtartásra, arra, hogy eltávolodjunk abból, amiben érzelmileg vagy anyagilag érintve voltunk, és önmagunk szükségleteivel foglalkozzunk. Meglehet, hogy ezek a napok nyomasztóbbak, kevésbé szórakoztatóak.

Kikre hathat erősebben? Akinek a tranzit Szaturnusz éppen hat a radix Vénuszára (Bak, Mérleg, Rák, Kos Vénusz esetén), vagy akiknek a képletében van Vénusz-Szaturnusz konstelláció.