Rádióbeszélgetés – Kos újhold és az aktuális hatások (Nap-Uránusz)

Aki nem olvasni szeretné, hanem hallgatni a Kos újhold és az aktuális hatások összefoglalását. Macsánszky Anita interjúja az április 16-i újholdról, Nap-Uránusz együttállásról, amely április 20-ig erőteljesen meghatározza majd az elkövetkezendő napokat. (06:50)
Április 20-án a Nap átlép a Bika jegyébe, de még ez is tartogathat meglepetéseket. A Merkúr az újhold napján elindul előre, a Szaturnusz pedig már annyira lelassult, hogy április 18-án retrográdba fordul. A Bak és Vízöntő jegyekre ez a hatás erőteljesebben fog érvényesülni, de nem kell megijedni, egy belső átrendeződés és megszilárdulási folyamat veszi majd kezdetét. A Mars folyamatosan közelít a Plútóhoz, orbiszon belül van már az együttállás, április 26-én pontosodik be.
A Vénusz és a Jupiter szembenállása kedvezhet  az üzleti, pénzügyi életnek. A túlköltésre azonban hajlamosíthat, vigyázni kell.

Nagyon sok meghatározó hatás van most, együttesen kell értelmezni a horoszkópunkkal összhangban. Ezért ezeket a kiemelt hatásokat csak tendenciaként, általános érvényűnek kell tekinteni. Akit személyesen érdekel saját sorsára vonatkozóan, a tanácsadás menüpontban olvashat a konzultáció részleteiről.

Az újhold képlete (Budapest)

 

Aktuális: Előadás április 15. vasárnap 10:30 -A horoszkóp 4-10. háza. Részletek>>>