Jupiter a Nyilasban – Egy nagy lépés megtétele

Bíznunk kell a saját képességünkben! A hónap legjelentősebb bolygómozgását a Jupiter jegyváltása adja. Tavaly október 10-én lépett be a Skorpió jegyébe, és idén november 9-én pedig átlép a Nyilas jegybe. A Skorpió jegyében az elmélyülés és az elengedés témáit hozta a Jupiter. Felszínre hozta mindazt, amire a lelkünk mélyén vágytunk, azt is, amit nem akartunk látni, és azt is, hogy milyen áldozatok megtételére vagyunk képesek. Fokozatosan mindaz elvesztette élvezeti értékét amiért nem kellett nagyobb erőfeszítéseket megtenni. Fel kellett adni azokat a helyzeteket, amelyekbe belemerevedtünk, amiket az unalomig ismételtünk, amik tisztességtelenek voltak, vagy amit csak a kényszerűség vagy a túlzott ragaszkodás tartott össze. Ami már nem vitt semerre.

A Jupiter a Nyilas jegyébe lépve életünket kiszélesítheti, színesítheti, és nagyobb távlatok felé vihet. Ösztönözhet egy nagy bátor lépés megtételére, amivel fejest ugorhatunk az új célok „medencéjébe”, ahol már más vizeken kell majd bizonyítani és megmérettetni a képességeinket. Az elszántság és a hit, hogy azt tesszük, amit helyesnek érzünk, segíthet odaállni és elrugaszkodni a rajtkőről. A nagy lépés megtétele arra irányulhat, hogy értelmes életet akarjunk élni, amiben jobban ki tudunk teljesedni. Lesz, ahogy lesz. Ehhez  vállalni kell több kockázatot és látni magunk előtt egy szebb jövőt.

Nagyobban kell gondolkodnunk, mint korábban. Ez jelentheti azt, hogy szakmát-hivatást váltunk, vagy új életet kezdünk egy másik országban, vagy új életformába, új kapcsolatokba kezdünk. Az időszak próbára teszi a hitünket, az önmagunkba vetett bizalmat, jobban ki leszünk téve a bírálatoknak, mi a helyes, mi nem és a sok ellentmondásnak. Ne akarjuk másokra erőltetni a meggyőződéseinket.

A Nyilas jegynek létszükséglete, hogy legyenek céljai, amik felé haladhat, amiben fejlődhet. Aki nem tud elmozdulni a vágyai megvalósítása felé, elmenekül önmaga élete elől, nem tud fejlődni, továbblépni, beleragad a képzelet és az ideák, az önámítás boldogtalanság világába – kiválthatja a nagyobb mértékű drog – és alkohol fogyasztást, a mindenfajta túlzást, elméletek gyártását, amivel mindent meg lehet ideologizálni.

Nyilas jegyében a Jupiter otthon van, 12 évente kerül vissza a saját jegyébe és egy évig tartózkodik itt. Első nekifutásra a Nyilas 24. fokáig megy el, és április 10-én vált majd retrográd mozgásba. A Jupiter kedvező és támogató hatása minden csillagjegy számára lehet kedvező. Amelyik horoszkóp házunk a Nyilas jegyében kezdődik, azon az életterületen keresztül hozhat nagyobb változásokat, új célokat, gyarapodást. Az itt leírtak általános érvényűek, a hatásokat mindig a születési horoszkóppal összhangban kell értelmezni.

December 11-én jelenik meg első könyvem, a Karma, látszat és valóság címmel. Személyes konzultációra bejelentkezés részletei a tanácsadás menüben érhetőek el.