A “végső ütközet” – Mars/Uránusz

A Mars és az Uránusz harmadjára találkoznak ebben a szezonban, és ez az utolsó “ütközetük”. Ütközet azért, mert a Mars független és harcos, az Uránusz is független, de lázad, elutasít és drasztikus változásokat képvisel. A Mars a Vízöntő jegyében halad, ami az Uránusz  által  uralt jegy. Az uránuszi energiák most felpörgetnek a közelgő változásokra. Óriási erős vágyat és hajtóerőt jelez, hogy kitörjünk a megszokott keretekből. Ez a konstelláció kedvez minden olyan tevékenységnek, amivel másoktól meg szeretnénk különböztetni magunkat, amivel valami újat és előremutatót szeretnénk létrehozni, alkotni. Tehát nem a tucat dolgok, amit mindenki “tud” és csinál, hanem azt, amit te tudsz és a te egyediségedet fejezi ki. 

A Mars-Uránusz konstellációk híresek a váratlan irányváltásokról

 

A Mars – Uránusz konstellációk híresek a váratlan irányváltásokról, kiszámíthatatlanságról, az extrém türelmetlenségről, feszültségről. A Mars-Uránusz görcsös állapotokat jelez, az évekig tűrt feszültség, feloldatlan lelki konfliktusok robbanásszerűen ki akarnak törni. A belső stressz jelezhet félelmet a kiismerhetetlen jövőtől. Ennél az állásnál gyakori, hogy azt tudjuk, hogy mit nem akarunk, pl. az unalomig ismételt napi rutint, de tovább nincs a történet, hogy akkor mit akarunk helyette. Akarjuk a változást, az újat, az izgalmat. Fontos, hogy találjunk megfelelő módot arra, hogy levezessük a feszültséget és lazítani tudjunk, elengedjük a görcsöst akarást. Megreformálni az életünket nekünk kell, ugyanakkor bizonyos szabályokat nem hagyhatunk figyelmen kívül, ránk is vonatkoznak szabályok, amikben együttműködést kell tanúsítani. Ha túl nagy a belső feszültség, vizsgájuk meg, mi az, amit annyira elutasítunk magunkban, mi az, amihez foggal-körömmel ragaszkodunk, miközben ellene lázadunk.

Amiket görgetünk helyzeteket május óta, azok most végső megoldásra, “ütközésre” várnak. Ingatag helyzetek, ahol borulhat a bili. Ugyanakkor érhetnek kellemes meglepetések is. A Mars együttáll a leszálló holdcsomóval, szintén harmadjára, egzakt szeptember 22-én.  Erről korábbi írásaimban olvashatsz. A Kos teliholdig (szeptember 25.) nőhet a feszültség, fokozottan balesetveszélyes időszak.

 

A fentiek általános érvényűek, nem mindenkire vonatkozik, nem részletezi az összes bolygóhatást, a személyes horoszkóppal, prognózissal összhangban kell értelmezni. Személyes konzultáció részletei a tanácsadás menüpontban találhatóAz oldalon közzétett információk a szerző szellemi tulajdonát képezik, a tartalom eredeti formában, forrás megjelöléssel megosztható.