Váratlan irányváltások és fokozott balesetveszély – Mars-Uránusz/Merkúr

Az Uránuszi energiák most felpörgetnek a közelgő változásokra. Ez nagyjából a Bika újholdig (május 15.) tart. A működésképtelen témákon túl kell lépni, és az Uránusz ezt a folyamatot fénysebességre gyorsítja. Jöhetnek a hirtelen pálfordulások,  hirtelen felismerések, és a szokatlan vagy nem várt cselekedetek, reakciók. Fontos, hogy észnél legyünk ezekben a napokban, és szükségtelen kockázatokat ne vállaljunk. Mindamellett sokkal kényszerítőbben érezhetjük szükségét annak, hogy önmagunk érdekében határozottan cselekedjünk és önmagunk érdekeit tartsuk szem előtt a döntéseinknél, miközben az új élményekre nyitottá válunk. Extra energiát meríthetünk most a munkánkból, ha abban a kihívás most az újszerűség, vagy a kreatív megoldások megtalálása.

Ahol az  uránuszi energia jelen van, ott a kiszámíthatatlanság is. Május 15-én átlép az Uránusz a Bika jegyébe, amely egy új korszaknak veheti a kezdetét, és a pénzügyek kiszámíthatatlanságát hozhatja majd.  Előtte a Uránusszal találkozik a Mars és a Merkúr is mielőtt az Uránusz átlépne a Bikába.  A függőségeinket levetve lehet szárnyalni, spontán és szabadon.  Az Uránusz nem egy érzelmes bolygó, így régi korlátozó helyzetekből, elfojtott témáktól is könnyebben szabadulhatunk.

Kép – Pixabay.com

Mások lassussága okozhatja a legtöbb veszélyforrást. A Mars itt haladni szeretne, és az Uránusz hatására nő a fordulatszám, a haladni vágyás, az adrenalin és a kockázatvállalás is. Legyünk óvatosak, több a kiszámíthatatlan helyzet,  mindenki haladni szeretne, de akik nem tudnak valamiért haladni, megfelelően most irányt váltani, a megrekedt feszültség valamilyen formában robbanhat, ki akar törni. Találjunk rá a helyes irányra, csökkentve ezzel a balesetveszélyt, amely ezekben a napokban sajnos nagyon magas.

Az itt leírt hatások általános tendenciára utalnak, az egyéni születési képlet alapján lehet megítélni kire milyen módon hathat.