Szűz újhold – állandó változásban

Az augusztus 21-i Oroszlán újhold- és napfogyatkozástól számítva eltelt egy új holdciklus, elérkeztünk a Szűz újholdhoz. Minden újhold jelzi egy életszakasz végét és elindítója egy újnak, mutatja az irányt, ahova a hangsúly áthelyeződik. A Szűz esetében mindig egy átmeneti időszakban vagyunk, minden változik körülöttünk, mivel változó jegy, és a változó minőségét tovább erősíti, hogy 5 bolygó halad ebben a jegyben, és a Vénusz is ma belépett a Szűzbe. 2017. szeptember 20-án a Szűz 27. fokán reggel 7:32-kor válik pontossá az újhold.

Az alkalmazkodni tudás képessége kiemelten szükségszerűvé válik. A körülmények megváltozása új tervek, stratégiák kialakítását, átgondolását, elemzését helyezi előtérbe. Meg kell emészteni és feldolgozni a folyamatosan áramló információkat.  Az éleslátásra és a jól szervezettségre is szükség van. Az újhold változó energiái  a munka, életmód, valamint az egészség területeire összpontosulnak. Érezhetően felerősödik a felelősségvállalás  fontossága, amelynek tudatában kell lennünk, hogy a jövőnk felé sikeresen elmozdulhassunk.

 

Az a horoszkóp ház (életterület), amely felett s Szűz újhold létrejön szükséges a megújulás és alkalmazkodás a fentiek tekintetében.

A 2017-es új online képzésekről itt olvashatsz bővebben>>>