Rádióbeszélgetés – Ikrek Vénusz, Plútó-Mars, Skorpió telihold

A Vénusz aktuális helyzete az égbolton irányt mutathat,  hogy milyen energiák segíthetik a kapcsolatainkat. A Vénusz a Ikrekben a könnyedséget, a függetlenséget és a sokszínűséget részesíti előnyben, ahol a játékosság és a humor kötelező elem. A Vénusz május 19-ig tartózkodik az Ikrekben. 

A Mars-Plútó együttállás a Bakban  gyökeres változások elindítását hozhatja mind a lelki folyamatokban, mint a fizikai, anyagi értelemben. Általában intenzív reakciókat tud kiváltani, különösen akkor, ha csapdában érezzük magunkat ami valamilyen múltbeli tett vagy vágy megvalósulatlanságának vagy ellentmondásainak a következménye. Fel kell ismerni a hamis vágyakat, amelyek esetlegesen fogva tartanak. Ez az időszak olyan intenzív jeleket küld, amelyek megértésével sikerülhet elengedni  azokat az irányokat, amelyek nem szolgálják az előrehaladásunkat, visszahúznak. Látni kell azt, hogy merre akarunk haladni, látni azt, mi fér ebbe bele és mi nem, tervezzük meg, ne vállaljuk túl magunkat, de szükség van nagy belső erők mozgósítására is a karrier- és hosszútávú célok eléréséhez.

Skorpió telihold április 30-án hajnalban. Kontroll elengedése. Intuíció, regenerálódás, lelki megélések, szexualitás, elengedés, intenzitás, átalakulás, sötét/titkos ügyek.

Macsányszky Anitával beszélgettük a heti aktualitásokról. (07:55)

A telihold képlete

 

Aktuális: Védikus kezdő tanfolyam indul Óbudán május 6. vasárnaptól. Részletek itt>>>