Vénusz-Mars Program – Önismereti, önfeltáró két nap a jobb kapcsolatokért

Önismereti két nap nőknek a teljesebb kapcsolatokért

Olyan világban élünk, ahol nem könnyű nőnek és férfinak lenni, mint ahogyan az sem könnyű, hogy önmagunk legyünk. Senki nem mondja meg, hogyan kell.

A Vénusz – Mars Program arról szól, hogy ráláss, mi az, ami a nőiségedben és a férfiasságodban segít, illetve gyengít. A gyengeségre hogyan tudsz ráhatni, hogyan tudod erőforrássá alakítani.

 

A Vénusz-Mars Program célja

Nem arról szól ez a hétvége, hogy én tudnám, milyen az igazi nő, vagy férfi, hanem arról, hogy teret adjunk önmagunkban a változásnak, hogy elindulhasson egy egészséges folyamat, ami a női és a férfi energiák összehangolódását, újraegyesítését segíti. A felborult egyensúly következménye a kapcsolódni nem tudás, az erős nő-gyenge férfi jelenség, de a nagyszámú és egyre növekvő megbetegedések vagy a lelki közöny egymás iránt, és számos dolgot sorolhatnék. Te ismerheted fel az elakadásaidat.

Vénusz-Mars Program

Hogyan működik?

Az ideális recept megtalálásához a születési horoszkóp bolygóit hívtam segítségül. Mutatják az utat, feltárják azt az egyszerű valóságot, ami van, szembesítenek az én-képünkkel és mindazzal a mély valósággal, ami e mögötte van. Az első, és legnehezebb lépés a valóság elfogadása,  ami természetszerűleg egy én-kép veszteséggel járhat, amit utána fel kell dolgozni. Ez lehet akár 2-3 hét, de lehet  2-3 hónap is vagy több. A tapasztalatom, hogy amíg nincs elfogadás, nincs komoly, lényegbeli változás. Nem cél a múlt traumáival foglalkozni, hanem a jelen vakfoltjainkra és a valóságra koncentrálunk szituációs gyakorlatokkal, a családállítás módszertanát alapul véve. Az 1-es a 2-es elvégzését egymástól függetlenül is lehet.

A módszer

A módszer egyszerű: ha mered látni mit csinálsz „feleslegesen”, abba is hagyhatod. Utóbbi már a te döntésed lesz. A felismerések még nem jelentik automatikusan azt, hogy akkor máshogy fogjuk tudni csinálni, mint eddig, de tehetünk egy nagy lépést önmagunk felé. Nem cél a múlt traumáival foglalkozni, hanem a jelen vakfoltjainkra és a valóságra koncentrálunk szituációs gyakorlatokkal.

Kiknek ajánlott?

  • akik eljutottak egy adott helyzetig, vagy kapcsolatban, önismeretben egy bizonyos szintig, megrekedtek és nem tudnak továbblépni.
  • Nyitottak szembenézni önmagukkal
  • Vénusz-Mars elhelyezkedésük a képletben nehézségeket jelöl. Pl. Vénusz a Szűzben, Skorpióban, 8. házban, vagy fényszögben Szaturnusszal, Plútóval, Uránusszal. Mars a Mérlegben, Rákban stb.
  • Retrográdság esetén

Vénusz-Mars I. – A párkapcsolati mintáink

Hogyan viszonyulok saját női és férfi energiáimhoz, hogyan fejezem ki? Hogyan kapcsolódok a másik nemhez? Mi akadályoz a kapcsolódásban? Saját erőterünk megtapasztalása. Eredmény: látni fogom, mit csinálok valójában a kapcsolataimban, mi mozgatja őket. A két nap alatt képet kaphatsz a kapcsolati mintád három szintjének – fizikai, érzelmi és tudati megéléséről.

Időpontok (hétvégi 9:30-19:00): 2017. szeptember 2-3.  november 18-19.

Vénusz-Mars II. – A felnőtté válás útján – női énkép, férfi vágykép és önmegvalósítás

Milyen a női énképem a fiatal (Vénusz) – illetve az érett, anyai (Hold) szerepben. Milyen a vágyképem a fiatal férfi (Mars), illetve az érett férfi, apa (Nap) tekintetében. Hogyan változik a szerepem a kapcsolat elején, mi akadályozza a kapcsolat kibontakozását, éretté válását? Hogyan tudom kifejezésre juttatni a nemi szerepeket egy kapcsolatba lépésekor Vénusz-Hold, Mars-Nap.

Időpontok (hétvégi 9:30-19:00)2017.szeptember 23-24.,

Részvétel, jelentkezés, helyszín:

A Vénusz-Mars programok részvételi díja: 35.000,- Ft (2 nap)
CIB BANK: 10700206-07062306- 51200002
Jogosult neve: Németvölgyi-Nagy Renáta

Jelentkezés: az összeg előzetes befizetésével tudod helyedet biztosítani. Mivel a csoportok max 6-7 fősek lehetnek, hamar betelnek, időben érdemes jelentkezni.

A jelentkezéshez szükséges a születési hely, dátum, óra, perc – utóbbi, ha nem ismert, nem baj.

Jelentkezés: Németvölgyi-Nagy Renáta okl. asztrológus, reni.nagy@gmail.com
Helyszín: Napsugárzó – XIII. kerület, Katona József utca 28. IV. emelet, 134-es kapucsengő (Jászai Mari térnél) Kapukód: 1665