Merkúr Program – Látás és láttatás

Önismereti nap haladóknak

A legnehezebb felismerni és bevallani azt saját magunknak, ha baj van, vagy azt felvállalni, hogy nem tudunk egyedül rajta túljutni, változtatni, pedig az akarás ott van. Az állandó rejtőzködés önmagunk elől, rengeteg energiát felemészt, elmagányosít a sok „alibi csinálás” mellett.

Miről szól?

Megértsd, mi az, amit közvetítesz mások felé, mi az, amit észlelsz, mi az, amit magadnak sem mersz bevallani, mi az, ami összekapcsol és szétválaszt másoktól.

„Ezt én már mind tudom, látom, de…”

De a szív mást mond, mint az agy. A Merkúr „Énje” – ami mindannyiunkban ott van – a látásból és a láttatásból ered, ezért könnyen keveredik konfliktusba. A bennünk rejlő ellentétek áthidalása a Merkúr által lehetséges, ha megértjük saját Merkúrunk képviselte ellentmondásainkat, tagadásainkat, száműzött gondolatainkat, a ki nem mondott érzéseket.

Mire jó?

Tükröt tart. A Merkúr révén teszünk szert kapcsolatokra, ezért szerepe a közvetítésben és az összekapcsolásban van. Összeköti az agyat a szívvel, a tudást az érzéssel, a tudatost a tudattalannal.

Kiknek ajánlott?

  • Akik kapcsolódni szeretnének tudni jobban, illetve kielégítőbb kapcsolatokra szert tenni.
  • Akik szeretnék, hogy jobban értsék.
  • Akik sokadik önismereti programon vannak túl, egyhelyben topognak.
  • Akik megértést keresnek, agyalnak és elakadtak.
  • Akik szeretnének semleges álláspontról önmagunkra tekinteni.
  • Akik szeretnék látni a saját vakfoltjukat, ellentmondásaikat felismerni.
  • Akiknek retrográd Merkúr vagy más retrográd bolygójuk van a képletükben.

Az egynapos műhelymunka célja

Nem megoldást keresünk, hanem a problémát. Egy életen át problémákat oldunk meg, mindenre megoldást keresünk, hogy a tökéletességet elérjük. A tökéletlenséget, a problémákat nehezebben tudjuk elfogadni. Bele sem merünk menni a problémába, máris túl akarunk rajta jutni. A problémát nem lenyomni kell, nem megváltoztatni, hanem elfogadni. Aki elfogadni tud, az kapcsolódni is. Önmagához, másokhoz. Nagy kihívás ez! Vállalod? Az egynapos foglalkozások maximum 6 fős minicsoportban zajlanak.

Részvétel, jelentkezés, helyszín

A Merkúr program részvételi díja: 18.000,- Ft, amely összeg előzetes befizetésével tudod helyedet biztosítani. (Maximum 6 fő.) Szükséges a születési dátum, óra, perc, ha nem ismert, az sem baj.

Jelentkezés:
Németvölgyi-Nagy Renáta asztrológus, reni.nagy@gmail.com

Helyszín:
Napsugárzó – XIII. kerület, Katona József utca 28. IV. emelet, 134-es kapucsengő (Jászai Mari térnél)

Merkúr Programok időpontjai (önálló alkalmak, negyedévente)

  • 2017. február 18., szombat

Ajánlott programok: Bolygóállítás, Vénusz-Mars program.