Bolygóállítás

Bolygóállítás mint önismeret?

Az általam képviselt bolygóállításon az a cél, hogy lásd, hol tartasz egy folyamatban. A jelenre koncentrálunk, így láthatod, mit csinálsz az adott élethelyzetben, mivel áll összefüggésben amiben a megakadásod van.

Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy konfrontálódj önmagaddal, láthatod, hogy mi zajlik lélekszinten benned. Mit csinálsz, vagy mit nem csinálsz bizonyos élethelyzetekben. A bolygók által szimbolizált minőségek rámutatnak a működésünk fontos pontjaira, valamint azokra a személyiség részeinkre, amelyek tudatosításával az elakadásainkból tovább léphetünk.

Mi az a Bolygóállítás?

A születési horoszkóp bolygószimbólumaival – mint archetípusokkal, Nap, Hold, Vénusz, Mars stb. – dolgozunk csak. Az általuk feltáruló viselkedési formák tökéletesen megmutatják hogyan is működünk, mi az, amit nem látunk és mégis jelen van. Ha például a Napot felállítom, az jelképezi az állítást kérőt (téged), ahogy jelen vagy az adott témában, továbbá jelképezi az apai mintádat, de azt is, ahogyan  a férfiak hozzád viszonyulnak vagy ahogyan te a férfiakhoz viszonyulsz. A Jupiter képviselheti a belátás képességét, a hálaadást, a Szaturnusz a felelősségvállalást, az érettséget – felnövést.  A jó ebben az, hogy nem kell boncolgatnunk, hogy melyik ős, melyik apa mit és hogyan csinált a múltban, hanem a teljes hozott mintázatodon keresztül oldhatjuk nagyobb spektrumban.

Bolygóállítás

Hogyan zajlik egy bolygóállítás?

Az állítások csoportban zajlanak, és a nap elején rövid ismertető tartok a módszerről. Az állítás elején az állítást kérő (ügyfél) röviden megfogalmazza a célt, és azt, hogy melyik életterületén van elakadása. Az állítás vezetővel közösen egy rövid pár perces interjú lezajlik ekkor. Minél összeszedettebb a téma, amit hozol általában annál sikeresebb az állítás. Ezt követően az állító a bolygószerepekre (Nap, Hold stb.) kiválaszt embereket a jelen lévő képviselők közül, és az állítás elkezdődik.

Mennyire hatékony?

Általában igaz az a mondás, hogy minden annyira tud hatékony lenni, amennyire beleteszed magad. Az állítás során elért “réteg”, mélység az állítást kérőn múlik, nem pedig az állítást vezetőn. Ha jó a cél (valós), az állítás során kapott oldás hatni tud. Fontos annak tudatában lenni, hogy ez nem terápia, hanem egy önismereti módszer, amely rámutat a gócpontokra, amikkel indokolt esetben szisztematikusan foglalkozni kell egyéni terápiában. Azoknak, akik többedjére elakadnak az állítások során érdemes szünetet tartani és tiszteletben tartani, hogy a lelkük még nincs kész a továbblépésre. Mindennek megvan a maga ideje ami felszínre tud jönni, amivel tudatosan foglalkozni kell. Fogadjuk el, ami feltárul az pont elegendő információ. A legtipikusabb hiba az, amikor önigazolást szeretnék kapni az állítás során.

Kiknek ajánlott?

  • Akik valamely területen elakadtak (párkapcsolat, munka, gyerek, gyerekvállalás, szülőkkel kapcsolat, egészség stb.);
  • akik szeretnék látni működésüket „kívülről” is, nagyobb rálátással – van, hogy azt hisszük így vagy úgy működünk, de a szubjektív valóságunkon túl nem látunk;
  • akik nem csak szeretnék a változást az életükben, hanem hajlandók ezért önmagukban mélyebbre is nézni.

Részvétel, öltözék

Aki részt vesz állításon, tudomásul veszi, hogy azt a saját kockázatára és felelősségére teszi. A jelentkezés  és részvétel előfeltétele, hogy nem áll pszichiátriai vagy gyógyszeres kezelés alatt. Gyászidőszakban – 6 hónap – állításra nincs lehetőség. Kérlek, gyere kényelmes ruhában, amiben tudsz ülni, feküdni, „kúszni” is akár. A teremben cipő nélkül vagyunk, így ha fázik a lábad, kérlek hozz egy vastag zoknit, vagy papucsot. A helyszín kiválóan felszerelt. Pokróc, papucs van. Kezdés előtt 10-15 perccel érkezz meg! Minden állítás között tartunk rövid szünetet (10 perc). Általában tartunk egy nagyobb ebéd időt, de ez az állítások számától függ. Természetesen lehet hozni szendvicset, saját ebédet, van hűtő és mikró a konyhában, vagy ki is lehet menni a környékre, ahol van gíroszos, cukrászda és más étkezési lehetőség. A terem befogadó kapacitása max 20 fő.

Jelentkezés, Díjak:

Németvölgyi-Nagy Renáta   e-MAIL: reni.nagy@gmail.com vagy +36 30 566 6063
Állítás kérés: 15.000,- Ft
Belépő, csak képviselet: 2.000 Ft
VIP tagság esetén a részvétel ingyenes. (VIP tag lehet az, aki legalább 5 állítási napon már részt vett.)

Csoportos bolygóállítás időpontjai (kezdés 09:45, várható befejezés 18:00)
Egy állítási nap kb. 6-7 állításra van lehetőség.

2018. január 21. vasárnap Kezdés 10:00h
2018. március 25. vasárnap Kezdés 10:00h

Helyszín:

Napsugárzó – 1137 Bp. Katona József utca 28. IV. em. 24.

Bolygóállítás

Bolygóállítás

Hiszem, hogy a mező bölcs, és mindig az jön el, akinek ott kell lennie. Ha úgy érzed, itt a helyed, várlak szeretettel. Renáta