Bolygóállítás

Bolygóállítás mint önismeret?

Az általam képviselt bolygóállításon az a cél, hogy szembesülj a jelenlegi én-képpel, vagyis az, hogy a jelenre koncentráljunk, lásd, hogy mit csinálsz az adott élethelyzetben, amiben a megakadásod van.

Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy konfrontálódj önmagaddal, láthatod, hogy mi zajlik lélek szinten benned. Mit csinálsz, vagy mit nem csinálsz bizonyos élethelyzetekben. A bolygók által szimbolizált minőségek rámutatnak a működésünk fontos pontjaira, valamint azokra a személyiség részeinkre, amelyek tudatosításával az elakadásainkból tovább léphetünk.

Mi az a Bolygóállítás?

A születési horoszkóp bolygószimbólumaival – mint archetípusokkal, Nap, Hold, Vénusz, Mars stb. – dolgozunk csak. Az általuk feltáruló viselkedési formák tökéletesen megmutatják hogyan is működünk, mi az, amit nem látunk és mégis jelen van. Ha például a Napot felállítom, az jelképezi az állítást kérőt (téged), ahogy jelen vagy az adott témában, továbbá jelképezi az apai mintádat, de azt is, ahogyan  a férfiak hozzád viszonyulnak vagy ahogyan te a férfiakhoz viszonyulsz. A jó ebben az, hogy nem kell boncolgatnunk, hogy melyik ős, melyik apa mit és hogyan csinált a múltban, ezáltal a teljes hozott mintázatot oldhatjuk nagyobb spektrumban.

Bolygóállítás

Hogyan zajlik egy bolygóállítás?

Az állítások csoportban zajlanak, és a nap elején rövid ismertető tartok a módszerről. Az állítás elején az állítást kérő (ügyfél) röviden megfogalmazza a célt, és azt, hogy melyik életterületén van elakadása. Az állítás vezetővel közösen egy rövid pár perces interjú lezajlik ekkor. Ezt követően a bolygószerepekre (Nap, Hold stb.) választ a jelen lévő képviselők közül, és az állítás elkezdődik.

Bolygóállítás

Mennyire hatékony?

Az állítás során elért “réteg”, mélység az állítást kérőn múlik, nem pedig az állítást vezetőn. Ha jó a cél (valós), az állítás során kapott oldás hatni tud. Azoknak, akik többedjére elakadnak az állítások során egy adott témában, érdemes a Merkúr program jelentkezniük, amely olyan kétnapos önismereti program, amely ugyan erős tükröt tart, de az általam ismert és használt módszerek közül a leghatékonyabb a vakfoltjaink megismeréséhez.

A legtipikusabb hiba az, amikor önigazolást szeretnék kapni az állítás során.

Kiknek ajánlott?

  • Akik valamely területen elakadtak (párkapcsolat, munka, gyerek, gyerekvállalás, szülőkkel kapcsolat stb.);
  • akik szeretnék látni működésüket „kívülről” is, nagyobb rálátással – van, hogy azt hisszük így vagy úgy működünk, de a szubjektív valóságunkon túl nem látunk;
  • akik nem csak szeretnék a változást az életükben, hanem hajlandók ezért önmagukban mélyebbre is nézni.

Részvétel, öltözék

Aki részt vesz állításon, tudomásul veszi, hogy azt a saját kockázatára és felelősségére teszi. Kérlek, gyere kényelmes ruhában, amiben tudsz ülni, feküdni, „kúszni” is akár. A teremben cipő nélkül vagyunk, így ha fázik a lábad, kérlek hozz egy vastag zoknit, vagy papucsot. Kezdés előtt 10-15 perccel érkezz meg! Minden állítás között tartunk rövid szünetet (10 perc). Általában tartunk egy nagyobb ebéd időt, max.1 órásat. Természetesen lehet hozni szendvicset, saját ebédet, van hűtő és mikró a konyhában, vagy ki is lehet menni a környékre, ahol van gíroszos, cukrászda és más étkezési lehetőség.

Jelentkezés

reni.nagy@gmail.com vagy +36 30 566 6063
Állítás kérés: 15.000,- Ft
Képviselet: ingyenes

Csoportos bolygóállítás időpontjai (kezdés 09:45, várható befejezés 18:00)

Helyszín:

Napsugárzó – 1137 Bp. Katona József utca 28. IV. em. 24.

Bolygóállítás

Bolygóállítás

Hiszem, hogy a mező bölcs, és mindig az jön el, akinek ott kell lennie. Ha úgy érzed, itt a helyed, várlak szeretettel.