Magas energiaszintű napok – pezsgés és zsizsgés

Jelentősen megnő az energiaszint az elkövetkezendő napokban. A mostani konstellációk felpörgetik az aktivitást, a kreativitást, a szexuális vágyakat és még a munkatempót is. Két fontos hatás van most, amely leginkább meghatározza hangulatunkat. A Mars szembenállásba került az Uránusszal, amely minden esetben felturbózott energiákat jelöl. A lökést erőteljesebben érezhetjük, mivel a Mars a Mérleg jegyében alapvetően nem túl aktív, ám egy inspiráció hatására máris készek lehetünk bizonyítani egyediségünket, sziporkázó ötletességünket, kreativitásunkat. Karácsony előtt ez kifejezetten jól jöhet!

Lehet száguldani! Kép Pixabay

A Mars és az Uránusz találkozásakor “Robbanós fényszög” jön létre, mivel túl nagy a feszültség.  Észak-Korea ballisztikus rakétái is ide tartoznak analógiásan. A nagyfeszültség kiszámíthatatlan cselekedeteket jelöl és hirtelen szabadulni vágyást korlátozó helyzetekből. A váratlanságot és a meglepetéseket képviselő Uránusz üdítő pezsgést hozhat a szürke hétköznapokba. A baráti- és más kapcsolatokban is lehetnek újítások de kiugrások is.

A Mars-Uránusz szembenállás december 1-jén válik egzakttá, de még az azt követő napokban is erőteljesen hat. Érkezik a Merkúr-Szaturnusz együttállás a Nyilas jeléből, amely az igazságot, az etikusságot és az ideákat képviseli, – trigonnal kapcsolódik az Uránuszhoz. Gyors lépéseket tehetünk,  nagy előrehaladásokat, amelyekben azért legyünk kellően megfontoltak és számoljunk a következményekkel. A Merkúr Szaturnusz együttállások kijózanítóak is lehetnek: a túlzásokból megérkezhetünk a valóság talajára. A mostani egy kifejezetten jó időszak, hogy a régi gondolkodásunkat leváltsuk és kísérletezzünk valami újjal, ami izgalommal tölt el. Koncentráljunk terveinkre, megvalósításuk most sikeres lehet, ha megfelelően cselekszünk!

Extrém magas fokozatú energiák vannak, amelyek ugyan nem tartanak tovább 1 hétnél, viszont kell találni megfelelő levezető csatornát a hirtelen feltörekvő energiáknak. Nőhet a belső feszültség, a mások kioltatására való hajlam, illetve a balesetveszély is! A Merkúr december 3-án megáll és megkezdi három hetes hátráló mozgását, amely karácsonyig tart majd és ez visszavethet majd a tempóból, hogy céljainkat újragondolhassuk. Nyilasoknak a legfeszültebb hetei jöhetnek.

Programajánló: 2017. December 28 Előadás – Mit hoz 2018? Részletek>>>