Kellenek a mélypontok az előreinduláshoz – Jupiter/Plútó 2.

Kellenek. Az élet rákényszerít. A Jupiter-Plútó kvadrát harmadjára és egyben utoljára ismétlődik. A legutóbbi tavasszal volt. Az utolsó általában a legdinamikusabb, a legerőteljesebb “lökés” a változtatásra. A Plútó esetében ez a “most vagy soha”. Mindaz, amit nem akartunk látni, mostanra láthatóvá vált, a folyamat csúcsán vagyunk. Az, hogy  ez milyen irányt vesz, múlik azon is, hogy képesek voltunk-e belátni a saját hibáinkat is és abból tanulva új lehetőségek felé elmozdulni.

Amit a Plútó megérint, annak változnia kell, méghozzá drasztikusan. Mindaz, amit a Jupiter és a Nyilas jegye jelöl a születési horoszkópunkban, mély átalakuláson megy keresztül. Ezen a területen kell a látókörünknek, a hitrendszerünknek átalakulnia – ez a folyamat egyébként már tart 2015 óta a Szaturnusz Nyilas jegybe lépésétől. A Nyilas jegyét uraló Jupiter alapvetően lelkes és célorientált, tehát a jövőbeni céljainkban is az új perspektívák megtalálása hozhat növekedést, gyarapodást, nagy áttöréseket. De csak akkor, ha intenzíven tesszük.

Példádul, ha a X.házad a Nyilas jegyében kezdődik, a karriered és a hosszú távú céljaidban megújulva más felfogásban, életszemléletben kezdheted meg a növekedést, a gyarapodást és a tudásod fejlesztését. Egy korszak végéhez értél. Különösen igaz ez, ha az Aszcendensed Nyilas. A siker az intenzitáson múlik és azon, hogy képes vagy-e más perspektívák felé is elmozdulni, máshogy ránézni a lehetősségeidre. Nem keresheted ott a sikert, a növekedést (Jupiter), ahol eddig biztonsággal megvolt, különben beleragadva elégedetlenséget, passzivitást, és igazságtalanságokat fogsz tapasztalni, amelyek lehúzó energiák. Amelyik házad a Nyilas jegyében kezdődik, annak intenzitásra van szüksége. Ebbe a területbe invesztálni is kell energiát, nem elegendő az optimizmus. Kellenek a mélypontok az előreinduláshoz.

A siker “fogalma” Jupiter – Plútó módra. Lásd a célt és indulj el! Valahogy így… Fotó 123 RF

A Plútó régi dolgokat hoz mindig felszínre, és leleplezi a hazugságokat. Az tud jól lavírozni ezekben az időkben, aki az itt és mostban képes már arra figyelni, ami körülötte van, össze tud vele kapcsolódni, a beleragadt helyzetekből kilépve merni látni az új lehetőségek átformáló erejét. Két út nyílik: az egyiken vágyunk a jobbra, a másikon el is indulunk.

A két bolygó 5-6 évente kerül egymással kvadrátba. Exact Jupiter-Plútó kvadrátok:
2016. november 24.
2017. március 30.
cikk >>> Drámai változások
2017. augusztus 4.

! Szeptemberben indulnak új tanfolyami csoportok, illetve lesz kétnapos foglalkozás is azoknak,  akik szeretnék megérteni a horoszkóp ábrájukat, biztonsággal tudni melyik házuk hol van, melyik bolygót kell nézni egy-egy bejegyzés olvasásakor. A részleteket most rakom össze, hamarosan kint lesznek.