Előrehozott választások – A Nap és a Szaturnusz is a Nyilas jegyben

November 22-én a Nap átlépett a Nyilas jelébe. Ezzel eggyel kevesebbre nőtt a Skorpió jegyében haladó planéták száma. Nagyon ne éljük bele magunkat, mivel a Nyilas jelét uraló Jupiter továbbra is a Skorpió jelében jár. Emlékeztetve minket arra, hogy a jövőnk és a múltunk összefonódik. A Nyilas a haladás, a meghaladás jegye. A Nap jegyváltásával ténylegesen nagyot léphetünk előre azokban az ügyekben, amelyekben nem tudtunk, akár mennyire is szerettünk volna. Eljött az idő, hogy céljaink és jövőnk tekintetében tisztábban lássunk.

Tervek, megnem valósult ideák, bármi, amiben hittünk, vagy hinni akartunk makacsul,  – lehet az egy szebb jövő, egy jól csengő pozíció, egy lottó ötös, stb. – el kell engednünk a haladás, a fejlődés érdekében. Nincs tovább. Különösen nagy szükség lehet erre, ha hosszabb ideje rekedtünk meg egy adott életterületen, például munka, egzisztencia, kapcsolatok stb. Az az életterület érintett, amelyik ház a Nyilas jegyében van, illetve a vele szemben lévő házra is hat.

Előrehozott választások – most dönts okosan! Kép 123 RF

A Szaturnusz legfontosabb három hete jön. Itt kell tudatosítani mindazt, amit az elmúlt 2-3 évben megtanultunk magunkról, a hitünkről, önmagunkról és a világban megjelenő ellentétekről. Egy nagy belső szellemi fejlődés végén járunk, ahol a célegyenesben vagyunk, miden esélyünk meg lehet, hogy még nagyobb rálátást nyerjünk eddigi életünkre, a gondolkodási módunkat tágítsuk, igazítsuk,  és az eddig megszokott lehetőségeken túl is képesek legyünk látni és új célok irányába elmozdulni.

A Skorpió jegyében járó Jupiter a fentiek teljes átalakítását segíti, jó mélyen gyökerező hiedelmek, ragaszkodások, elnyomott érzések visszahúzhatnak. Fontos időszak, hogy felismerjük mindazt, amivel gúzsbakötjük magunkat. Merjük belátni és elengedni azt, amivel nem haladtunk és merjük látni a másik oldalát a jövőnek, ami lehet, még ismeretlen, de valódi lehetőség rejlik benne!

Ha eddig azt hittük, mindent tudunk, hát még nem teljesen. Egy fontos döntés lehet, még vár ránk. A Merkúr a Nyilas jelében a fenti témára ráerősít. És bár a Szaturnusz a Nyilas jelét elhagyja december 20-án, a Merkúr a Nyilas jelében retrográd lesz december 3-23. között, emlékeztetve arra, hogy még marad lecke, ami még nincs befejezve és várat magára. Azok, akik képesek felismerni és elengedni szellemi szinten mindazt, ami útjukat akadályozza december 23-ig, az új alapok megteremtésére és megszilárdítására a Szaturnusz jegyváltása a Bakba rendkívüli lehetőségeket hozhat, elindítva egy teljesen új korszakot, amely egzisztenciálisan és minőségében is új, amihez fel kell nőni. A felelősség vállalás súlya érezhető lesz a döntéseinknél a Merkúr-Szaturnusz együttállásoknál, ahol elhatározásaink, elköteleződéseink hosszú távra hatnak majd ki. November 23-December 13. között, illetve január 9-11 közötti napokon lehet sorsdöntő. A Szaturnusz Nyilas jegybeli – közel 3 éves küldetése kisebb megszakításokkal – naptárilag 2017. december 20-án véget ér, energetikailag 2018. január 11-én.

Ez az időszak kiemelt a Nyilasok, Ikrek, Szűz és a Halak számára. Illetve mindenkinél ott hangsúlyos, ahol a fenti jegyek érintik a születési horoszkóp bizonyos házait. Mindenkinek Kitartást!

Az oldalon rendelkezésre bocsátott írások teljes terjedelmében Németvölgyi-Nagy Renáta asztrológus szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala tilos, arra csak a szerző külön írásos engedélye alapján van lehetőség!

Black Friday akció! Kedvezményes védikus és nyugati asztrológiai személyes tanácsadás! Részletek a tanácsadás menüpontban.