Decemberi hatások és Nyilas újhold (+vlog)

2018. december 7-én reggel lesz pontos az újhold a Nyilas 15.fokán. A Nyilas jegyét uraló Jupiter képviseli a távlatokat. Az újhold az új kezdeteket. Ennél fogva most új távlatok nyílhatnak meg előtted. Érdemes arra a területre összpontosítani, amely horoszkópházad felett a Nyilas újhold létrejön. 

További gondolatok az újholdról videóban:

Intenzív áloméletet hozhatnak az újhold körüli napok, érdemes nagyon odafigyelni rájuk és megfejteni az üzeneteket. A tudatalattink az álmokban megjelenő szimbólumokkal is képes üzenni. A Nyilas a jövőre fókuszáló jegy, itt jár most a Nap. A misztikus Halak jegyben járó Mas-Neptunusz pontos együttállásban van és kvadrátot vetett az újholdra. Ez a konstelláció felerősíti az intuitív érzékelést, a Mars pedig felturbózza a tudatalattival a kapcsolatot.  A Halak jegyét uraló Neptunusz finom rezgései a képi megjelenítést segíti. 

Mars -Neptunusz együttállás a Halakban

A fizikai megerőltető tevékenységeknek nem annyira kedvez ez az időszak. Én például nem bírom rávenni magamat az edzésre, amióta a Halakban jár a Mars, persze lehet, csak én vagyok lusta és nem is ez a legmélyebb vágyam most. A lényeg, hogy a Halak jegyében az életerőt, önérvényesítő képességet képviselő Mars energiái hullámzóak, és ki kell egyensúlyozni. Hol nagyon lelkes, hol inkább eltűnne vagy nagyon fáradt. Vigyázni kell, hogy ne pocsékoljuk el az energiáinkat, és a lelki tépelődések se vezetnek sehova. A Halak jegye hajlamos az érzelmek és a vágyak elfojtására. A Mars ebben a jegyben segíthet ezeket az elrejtett vágyakat kifejezni. Kapcsolódjunk a legmélyebb álmainkhoz, hogy azokat bátran képviselni és követni tudjuk! Az intuitív cselekvés és a misztikus élmények, találkozások felértékelődhetnek.

A Halak jegyben a Mars: november 15-től 2019. január 1-ig
Mars-Neptunusz együttállás hatása kb. december 5-10. Halak 14.fok

Erőteljesebben érintettek lehetnek, akiknek Halak Napjuk, Marsuk, felszálló holdcsomójuk itt van, illetve a tranzit hatásokat az egyéni születési képletre értelmezve érdemes tovább vizsgálni.