A semmittevés és a mindent kéne harca – Halak dömping 1. rész.

Sok bolygó van most a Halakban (február 18-március 6.) és úgy általában is a változó jegyek dominálnak. Van úgy, hogy csak eltelik egy nap, máskor meg hömpölyög – leginkább a képzelet. A semmittevés és a mindent tevés, illetve két idea (Halak-Nyilas) is küzd egymással, ahogyan a valóság és a realitás. Bármi is legyen most, egy biztos, a dolgok fizikai formába öltése még várat magára. Nem túl hatékony napok ezek – spirituális értelemben viszont igen. Az iránynélküliség a legnagyobb kihívás és a legfárasztóbb, mivel ebben a jegyben az ego nagyon szenved. Még nehezebb a dolgod, ha energiát akarsz beletenni abba, ami most áll,  ami nem mozdul, ami nem az igazi, de jó lenne benne előrébb tartani. Most nem lehet siettetni sem erőltetni semmit sem – földi viszonylatban szürreális egy állapot.

Halak jelén átvonuló bolygók – 2018. február 25.

Megérkezve a Halak jelébe február 18-án, amely sorrendben az utolsó, a lezárásoké, a befejezetlen ügyek lezárásáé, a kiüresedésé, megtisztulásé és a felemelkedésé. Bejárva az állatövet, ideje megpihenni és önmagunkkal egységbe kerülni. Egyetlen lecke maradt itt csak hátra  – ami a legnehezebb – elfogadni a „semmit”, az ürességet és azt, hogy nem akarhatunk. Csak feladni. Feladni, hogy előrébb akarjunk jutni, hogy a vágyaink irányítsanak. Elfogadni, hogy nem mi kormányozzuk a hajót és nem látunk bele a közeli jövőbe. A távoliba meg végképp. Oda csak vágyódhatunk – ha nincs jobb dolgunk. Pedig feladat itt is van. Ez az időszak segít helyreállítani a múltbeli hibákat és felkészít a jövőbeni életre. Útkeresés. Mondj búcsút és add át a régi mintáidat, hibáidat az életednek. Merj mögé látni az ideáidnak! Cél, a belső egység megtalálása. Legyünk biztosak saját egyéniségünkben, ezt követően lehet kilépni és megtapasztalni az egységet másokkal.

fotó -123 RF

Közeleg a Szűz telihold március 2-án, amely erőteljes hatású az újrarendeződési folyamatokban. 

Amelyik horoszkóp házad a Szűz-Halak tengelyen helyezkedik el, annak a területnek az érintettsége most nagy, azzal kapcsolatosan érezheted a változásokat. Természetesen szükséges a teljes képletet és prognosztikát is nézni, alap szinten viszont már ez is sok információt adhat. Ha nem tudod, de szeretnéd tudni, mely házak milyen jegyekbe esnek, hol van az érintettséged, teljesen kezdő vagy, még csatlakozhatsz február 26-án hétfőn az ultra mini 3 alkalmas online tanfolyamhoz, amiben elmagyarázom az alapokat. Részletek itt>>> 

Folyt. köv.

Reni

Aminek mennie kell, menjen – Halak dömping 2.rész