A Mars éve a Mars évében születetteknek kedvezett? – Trump a Mars évében született

Minden asztrológia évnek van egy adott uralkodó bolygója, amit a kaldeusi sorrendet követve számolunk ki. A hét ősbolygó (Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter és Szaturnusz) alapján az évek 7-es ciklust követnek.

Annak ellenére, hogy már novemberben a címlapokon szerepel, hogy a 2017-es év a Nap éve lesz, ne siessünk ennyire előre, mivel az asztrológiai új év majd csak március 21-én, a tavaszi napfordulóval kezdődik. Addig pedig még biztosan van négy hónap, vagyis az év egyharmada még hátravan.

Az év uralkodója a te horoszkópodat is uralja

Az év uralkodó bolygója jelzi az adott év fő energiáit nagy általánosságban. Több éve figyelem a saját életemben, hogy az év uralkodó bolygója hogyan cseng össze a saját születési képletemmel. Rendkívül egyszerű és hatékony útmutató tud lenni. Minden évben megnézem, hogy az adott év uralkodó bolygója – jelenleg a Mars – mit képvisel a születési horoszkópomban. Esetemben a Mars a radix 9-es házban áll, illetve még a 3-as és a X. házaimat is uralja. És valóban, az írásra és a karriercélokra került szinte minden figyelmem. Nagyon sok cikket írtam a Vous-ra (ami ez év végére ugyan lecsökkent) és a weboldalam is teljesen megújult, új önismereti programok indultak el, a tanítás tekintetében pedig nagyobb termet kellett bérelnem a kezdő csoportomnak, mint előtte valaha – dióhéjban összefoglalva.

Hangolódj rá az év uralkodó energiájára!

A Mars évében vagyunk, ami engem bátrabbá és kezdeményezőbbé tett, mint amilyen a Mars esszenciája. Természetesen a konfliktushelyzetek is jobban megtaláltak, hogy hatékonyabban megtanuljam kezelni őket. A türelem – pedig nekem az megy – többször elpártolt tőlem, de összességében izgalmas évet hozott.

Születéskori bolygóéved hétévente ismétlődik

Azok, akik a Mars évében születtek, azoknál a Mars év kiemelt év lehet a többihez képest, karmikus év, sorsszerű változásokkal. Donald Trump a Mars évében született és a Mars évében választották elnökké, illetve teszi le esküjét majd. Képletében a Mars az Oroszlán aszcendensével áll együtt. A Mars ennél kiemeltebb helyen nem is lehetne – főszerephez jutott. A Nap évébe lépünk a Mars után tavasszal, a Nap pedig a radix X. házában áll, ami a karrier, a világi ambíciók és hírnév területe. A Nap esszenciálisan a hatalmat és az uralkodást szimbolizálja.

Nem mellesleg a Nap évében született Hosszú Katinka, így érdemes lesz rá odafigyelni a Nap évében. Talán nemcsak a világbajnoksággal kapcsolatos tervei, hanem más irányú nagyszabású tervei is valóra válhatnak 2017-ben?

Te melyik bolygó évében születtél?

Az az év, amelyben születtél, azt egy adott bolygó uralja. Ennek a bolygónak az energiái erősítik a karakteredet, mutatják az utad. Érdemes összehangolódni vele.

Ha kíváncsi vagy rá, ide kattintva kiszámolhatod, hogy melyik bolygó évében születtél, az ide kattintva olvasható blogbejegyzésben pedig elolvashatod rövid leírását. Sőt, az aktuális évre vonatkoztatva is értelmezheted a leírtakat kicsit átfogalmazva.

A Nap évéről részletesebben hamarosan írok Nektek.